Ajánlatok

A termékek gyártói

Gyártó

AKCIÓ

A webáruházban leadott minden 40 000 Ft feletti vásárlás estén ajándékba adunk 1 db alkoholszondát.

PFT-661S alkoholszonda

Hírek, érdekességek

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Termék részletekCA05FL alkoholszonda kalibrálás

CA05FL alkoholszonda kalibrálás
7 795 Ft+ÁFA=9 900 Ft

Az alkoholszondákat típustól és gyártótól függetlenül, akárcsak a többi mérőeszközt időnként kalibrálni kell, hogy megőrizzék a specifikációban szereplő mérési pontosságukat. A folyamat során egy vagy egymás után több meghatározott hőmérsékletű és alkoholkoncentrációjú levegőt fújunk a szondába, amihez viszonyítva a készülék beállítja önmagát.

 

A kalibrálás gyakoriságára a gyártók a készülék típusától függő ajánlásokat szoktak megadni. Ez azonban csak tájékoztató jellegű adat, mivel a készülék pontosságának a romlását nagy mértékben befolyásolja a használat módja, körülményei. 

 

Természetesen a kalibrálás elmaradása esetén is lehet méréseket végezni, legfeljebb az eremény nem feltétlenül éri el a készüléktől egyébként elvárható pontosságot. Ráadásul a tényleges, mindennapi felhasználás során általában nincs is szükség a specifikációban szereplő pontosságra. Például a legtöbb estben nincsen jelentősége annak, hogy egy mérés eredménye 0,6‰ vagy 0,7‰, esetleg 0,8‰ mert mindegyik ittas állapotot jelent, ami zéró tolerancia esetén már nem elfogadható.

 • A rendelés menete

   

  1. Kérjük "tegye a kosárba" a kalibrálást, mintha egy terméket vásárolna.
  2. A szokásos módon adja meg a számlázási és szállítási címet valamint a fizetési módot.
  3. Juttassa el a készüléket az alábbi címre (kérjük írja rá a borítékra, hogy "Kalibrálás"):

   Benovent Kft.
   Miskolc
   Arany János utca 11-13. 2. em. 219.
   3530

  4. Elvégezzük a készülék kalibrálását és 2 héten belül futárral visszaküldjük a megadott szállítási címre. A szondával együtt igazolást is küldünk a készülék és a kalibrálás adataival.
 • Cikkszám
  ca05flkal